Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Information om Glosoria 2000

Glosoria 2000 är den tredje generationen av glosövningsprogram från oss. De tidigare har varit väldigt uppskattade och spridda, vi hoppas naturligtvis att denna trend skall fortsätta.

Vi kommer att göra allt vi kan för att fortsätta ge ut Ert favoritglosprogram - Glosoria!

Glosoria 2000 är ett glosövningsprogram där Du kan skriva in glosor som Du senare kan bli förhörd på. Det finns även ett par spel som hjälper Dig att lära Dig glosorna.

Bland de övriga funktionerna kan vi nämna utförlig statestik, utskrifter, sökfunktion, möjlighet att använda plugins, gramatiska regler, lättåtkommliga specialtecken samt många inställningsmöjligheter.

Glosoria bygger på ett system med filer som kallas Glosböcker. Glosböckerna fylls på med glosor med hjälp av Glosbokshanteraren. En glosbok kan man sedan använda i Föhörshanteraren för att göra ett förhör. Man kan även använda andra metoder som är lättare än ett traditionellt förhör, t.ex. "klicka rätt", där man helt enkelt pekar ut rätt glosa.

Förutom att du kan göra dessa traditionella saker erbjuder Glosoria ytterligare funktioner. En av de verktygen som du har till ditt förfogande är Artikelhanteraren, som hjälper dig med det tyska språket. Med ett knapptryck får du fram en rekommenderad artikel till dina tyska substantiv.

Glosoria har inbyggt stöd för ett 15-tal olika språk. Med inbyggt stöd menas att språken har inbyggt stöd för specialtecken. Glosoria är dock inte begränsat till dessa språk, utan du kan bygga ut med valfria språk och valfria specialtecken.

Glosoria 2000 är FreeWare. Det innebär att det är helt gratis att använda utan begränsningar eller krav från vår sida. Vi ser dock gärna att du registrerar din kopia av Glosoria, vilket dock INTE är något tvång!

Om du vill registrera Glosoria är det gratis, enklast är att använda den inbyggda elektroniska registreringen. Mer information finns i Glosoria!

Skicka gärna mail till oss med kommentarer om vad du tycker är bra och vad du vill att vi skall göra bättre.
Vi kommer att lyssna på Dina åsikter inför kommande uppdateringar av denna programvara!© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.