Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Om Glosoria

Glosoria är ett glosövningsprogram för PC som började utvecklas 1996. Samma år var den första versionen klar för leverans - version 1.0. Programmet var redan i sin första utgåva välutvecklat, men det fanns flera andra funktioner som skulle implementeras för att göra programmet komplett.

Under 1997 utvecklades därför en uppföljare till den första versionen. Den hade försetts med nya funktioner för att slå samman glosböcker och även fått mer avancerade inställningsmöjligheter. Uppföljaren fick det smått futuristiska namnet Glosoria G2.

Glosoria 98 kom som namnet antyder 1998. I denna version av Glosoria hade programmet fått ett delvis nytt utseende som präglades av designen som återfinns på Internet! Dessutom hade programmet kompletterats med nya statistikfunktioner och säkerhetsfunktioner som gjorde att programmet kunde få begränsad funktionalitet för användare som ej skulle kunna manipulera glosor och andra funktioner.

Den senaste versionen av Glosoria för PC heter Glosoria 2000 och kom i slutet på 1999. Programmet erbjuder en rad nya finesser och automatiserar registreringsprocessen för våra användare. Inbyggt finns nu diplomhanterare och nya förfinade inställningsmöjligheter. Du kan även importera glosor från andra program, t.ex. Anteckningar!

I dag finns en helt ny version av Glosoria till ditt förfogande - Glosoria 2k1 (2001). Denna version av Glosoria gör dig dator- och plattformsoberoende! Du kan arbeta från vilket dator som helst kopplad till internet, och alla dina glosor finns alltid tillgängliga! Du kan arbeta med PC, Macintosh, Unix och andra operativsystem som stödjer Internetstandarden! Programmet behöver inte laddas ner och inte installeras - Du kan prova det direkt - registrera dig!

Kontaktinformation

webmaster@glosoria.nu | Information om webbsiten
info@glosoria.nu | Information om Glosoria och vår verksamhet

Direktadresser
henrik@glosoria.nu | Henrik Hedlund
jan@glosoria.nu | Jan Källström

Hjälp och Public Relations
support@glosoria.nu | Support för Glosoria (PC och Internet)
pr@glosoria.nu | Kampanjinfo och samarbetspartners© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.