Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Information om Statistikhanteraren

Statistikhanteraren kan du använda för att ta reda på hur duktig du är på olika förhörsformer. I Glosoria kan du göra förhör både från [språk 1] till [språk 2] och tvärtom, och naturligtvis även slumpvis. Alla dessa resultat redovisas separat i Statistikhanteraren. Nytt i Glosoria 98 är bl.a. att du kan se hur *ALLA* dina förhör med alla glosböcker har gått. Det kan vara skoj att se om det är en genomgående förbättring eller försämring, eller kanske ingen ändring alls!

Statistikhanteraren används för att ta fram statistik på de förhör du gör, samt allmän information om den öppna glosboken.

I statistikhanteraren kan du ta fram all tillgänglig statistik. Dock ej statistik från "klicka rätt", som ej innefattas av någon större statistikfunktion.

Du kan enkelt ta fram diagram på alla resultat - och lika enkelt nollställa resultat. Tänk på att om du nollställer resultat kan det ibland se ut som att resultaten är fel eller missvisande. Det är därför smart att nollställa all statistik på en gång.

I statistikhanteraren får du resultaten både i sifferform och procentform. När resultaten redovisas i procent är det lättare att avgöra hur bra (eller dåliga) som resultaten kan vara.

Tips!

Statistiken som visas bygger på resultatet som du uppnår i förhörshanteraren. Det går att få fram betyg som följer standard procentsatser på gymnasieskolan. Tänk därför på att det betyg som står där kan vara något missvisande för Dig. Betyget baseras på globala resultat i den öppna glosboken.© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.