Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Information om verktyg

Artikelhanterare

Med artikelhanteraren kan Du snabbt och lätt bestämma vilka artiklar Du bör ha till Dina tyska substantiv.

Artikelhanteraren läser även in alla ord från tyska glosböcker automatiskt, så Du slipper skriva in dem igen i artikelhanteraren, om Du vill komma åt den.

Det bör påpekas att man endast skall se förslaget från Glosoria som en rekommendation. Du bör kontrollera med grammatikböcker för att få ett korrekt förslag.

Sökfunktion

Med den nya sökfunktionen kan Du söka efter en viss glosa och dess betydelse i flera glosböcker samtidigt. Du får direkt reda på flera förslag på vad Din glosa kan översättas med från dina tidigare glosböcker.

Du kan även snabbt och lätt öppna glosböcker direkt från sökfunktionen.

Klicka rätt

Klicka rätt är ett av spelen i Glosoria. I klicka rätt så skall Du helt enkelt klicka på den rätta översättningen till en glosa.

Du får till varje glosa tre olika förslag till översättning.

Du kan även påverka hur lång tid Du skall ha på Dig att gissa på rätt glosa, och Du har bara ett försök på varje glosa att gissa rätt.

Ett lättare och underhållande sätt att lära sig nya glosor.

Hänga gubbe

Detta är ett nytt spel i Glosoria, där du spelar det populära spelet Hänga Gubbe (HangMan). Med HangMan har du 10 gissningar på dig att komma fram till vilken glosa som efterfrågas. Om Du skulle tycka att det är svårt kan Du ta fram översättningen till glosan, för att underlätta. Detta är ett mycket kul sätt att ta sig an nya ord.© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.