Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Information om Förhörshanteraren

När du har lagt in Glosor i glosboken med Glosbokshanteraren, gör de inte stor nytta där utan att bli förhörda. Det gör du enkelt och snabbt med hjälp av Förhörshanteraren! Läs mer om vad förhörshanteraren kan göra med dina förhör!

Förhörshanteraren gör dina förhör busenkla. Du svarar på efterfrågad glosa. Om ditt svar är rätt kommer nästa glosa att efterfrågas, om det är fel, kommer frågan att upprepas ett antal gånger, som kan ställas in i inställningarna.

Du kan även få Glosoria att ta hänsyn till ett antal andra faktorer. Man kan t.ex. nämna att Glosoria kan ställas in att inte bry sig om VERSALER/gemener, och man kan få Glosoria att ignorera blanka förslag. Vi hänvisar till den inbyggda hjälpen för mer information om förhörshanteraren!

Tips!

Glosoria hjälper dig att göra förhören enkla och snabba. Du kan glömma allt vad papper och suddigummi är. Här är det enkelt att repetera förhören. Tänk på att förebygga förhören. Undvik att ta med samma glosa mer än en gång. Det blir alltid förvirrande i förhöret om ett ord finns med flera gånger och har olika betydelser!© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.