Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Servicesidorna för Glosoria 2k1

Välkommen till informations- och hjälpsidorna för Glosoria Online Education 2k1!

På dessa sidor kommer Du att hitta den senaste informationen för vår tjänst 2k1. Vi publicerar all den information som Du kan ha nytta av; hjälp om hur tjänsterna fungerar, serviceinformation, driftstopp, buggar eller annan information som vi tror att Du kan ha nytta av. Gör det till en vana att regelbundet kontrollera denna sida efter ny information som berör Dig och hur Du använder våra tjänster!


Hjälp för Glosoria Online Education 2k1 (visa all hjälp igen)

Specialtjänster
Med hjälp av våra specialtjänster kan Du spela spel, göra avancerade artikelsökningar samt slå upp översättningar på glosor!

Artikelhanteraren
Med hjälp av artikelhanteraren kan Du söka efter artiklar till tyska substantiv. De förslag Du får fram är endast en rekommendation och vi rekommenderar att Du använder ett grammatiskt lexikon för att slå upp artiklar vid kritiska tillämpningar.

Agenda
Med hjälp av Agendan kan Du lägga in kommentarer och kom-ihåg lappar för Dina läxor så att Du inte glömmer vilka läxor Du har just nu. När Dina kommentarer inte gäller längre, kan Du enkelt och snabbt radera dem!

Klicka rätt
Klicka rätt är ett spel som Du kan använda för att spela in nya glosor. I klicka rätt skall Du klicka på rätt översättning till en glosa. Du får tre alternativ att gissa på och endast ett är rätt. Klickar du rätt får du ett rätt, annars får Du ett fel. För att köra klicka rätt måste Du ha minst 5 glosor i den aktiva glosboken. Glosan att översätta och vilka glosor Du har att välja på slumpas fram oändligt tills Du avbryter spelet.

Lexikon
Med hjälp av lexikon kan Du slå upp översättningar till Dina glosor. De rekommendationer Du får fram bygger på vad våra användare matat in, och därför kan vi inte garantera korrektheten i de förslag till översättningar Du får. Om Du skall använda översättningen till ett kritiskt ändamål, ber vi dig använda ett grammatiskt lexikon. De svar Du får av Lexikon är dynamiska, eftersom våra användare kan lägga till och ta bort glosor från sekund till sekund. Räkna därför med att sökningar kan generera olika svar vid olika tidpunkter!

Support via E-post
Om Du inte hittar svaren på Dina frågor i dessa supportsidor kan Du skicka ett e-post till oss. Glöm inte att tala om 1) Vad Du får för felmeddelande, 2) Vad Du gör för att felet skall uppstå och 3) En allmän beskrivning av problematiken (om felet uppstår varje gång eller slumpvis osv.). Du får även gärna skicka ett supportmail med allmänna frågor eller kanske bidra med konstruktiv kritik och beröm som leder till att vårt arbete kan utvecklas och förbättras!

Vår supportadress är support@glosoria.nu!


Till Center


© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.