Glosoria
 Gör glosläxan roligare sedan 1996
 

Servicesidorna för Glosoria 2k1

Välkommen till informations- och hjälpsidorna för Glosoria Online Education 2k1!

På dessa sidor kommer Du att hitta den senaste informationen för vår tjänst 2k1. Vi publicerar all den information som Du kan ha nytta av; hjälp om hur tjänsterna fungerar, serviceinformation, driftstopp, buggar eller annan information som vi tror att Du kan ha nytta av. Gör det till en vana att regelbundet kontrollera denna sida efter ny information som berör Dig och hur Du använder våra tjänster!


Hjälp för Glosoria Online Education 2k1 (visa all hjälp igen)

Administration av Glosor
Du visar, lägger till, redigerar och tar bort glosor med hjälp av att administrera Glosor! Du kan endast lägga in ett begränsat antal glosor, vanligtvis 100 stycken. Detta beror på att vi måste garantera plats åt alla våra användare på vår server, och vi försöker garantera alla plats genom att begränsa antalet glosor. Om Du vill ha möjlighet att lagra fler glosor än det antal som Du kan lagra just nu ber vi Dig skicka ett mail till oss för att tala om Ditt intresse. Om intresse finns bland våra användare kommer vi att öka kvoten glosor för de som önskar mot en mindre avgift.

Visa alla glosor
Genom att klicka på denna länk kommer Du att få se en lista på alla Glosor i aktivt set. Du ser både från- och tillspråkets översättning av alla Glosor i aktivt set.

Lägga till glosor
Genom att klicka på denna länk får Du möjlighet att lägga till nya glosor i det set som är aktivt. Du kan alltså inte lägga till några glosor om Du inte först aktiverat ett set. I den sida som visas kommer det att finnas två rutor. En för glosan på frånspråk och en för glosan på tillspråk. Varje glosas maximala längd är 40 tecken, och glosan på från- och tillspråk får vara samma (dock får glosan på från- och/eller tillspråk EJ vara blank - blank glosa generera felmeddelande). Observera att Du bara kan spara ett visst antal glosor samtidigt. Denna mängd glosor beräknas på samtliga set och inte bara det set som är aktivt. Normalt sett kan Du spara 100 glosor samtidigt. Om Du behöver spara nya glosor kan Du gallra bland gamla set som Du inte behöver längre. Om Ditt set skulle vara eller bli fullt när Du försöker lägga till glosor kommer Du att komma till en felsida. För att lägga till en glosa som Du skrivit in klickar Du på 'Lägg till glosa'.

Redigera/ta bort glosor
Med hjälp av denna funktion kan Du ändra på eller ta bort vilka glosor Du vill i det set som är aktivt! I den sida som visas när Du klickar på länken markerar Du de kryssrutor på de glosor Du vill ta bort och ändrar de översättningar som Du vill modifiera. Efter det klickar Du på 'Spara ändringar' för att lagra de ändringar Du har gjort eller ta bort markerade glosor. Naturligtvis får ingen glosa vara mer än 40 tecken lång även efter redigeringen, och inga blanka glosor accepteras här heller.

Support via E-post
Om Du inte hittar svaren på Dina frågor i dessa supportsidor kan Du skicka ett e-post till oss. Glöm inte att tala om 1) Vad Du får för felmeddelande, 2) Vad Du gör för att felet skall uppstå och 3) En allmän beskrivning av problematiken (om felet uppstår varje gång eller slumpvis osv.). Du får även gärna skicka ett supportmail med allmänna frågor eller kanske bidra med konstruktiv kritik och beröm som leder till att vårt arbete kan utvecklas och förbättras!

Vår supportadress är support@glosoria.nu!


Till Center


© 1996-2015 Henrik Hedlund, Jan Källström.
Användarvillkor. Cookies.